s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Beza

Zapraszamy Cię na merytoryczny warsztat z bezy. W trakcie warsztatów odpowiemy na wiele pytań m.in.:

 

  • Dlaczego białka się ubijają? Jakie procesy w tym czasie zachodzą?

  • Jaką rolę w bezie pełni cukier? Czy jego ilość ma znaczenie?

  • Jaką rolę w bezie pełni skrobia?

  • Mąka ziemniaczana czy mąka kukurydziana? Która lepiej sprawdzi się w bezie?

  • Czy temperatura ubijanych białek ma znaczenie?

  • Jaka powinna być odpowiednia temperatura suszenia bezy?

  • Jaka funkcja suszenia bezy jest odpowiednia – funkcja termoobieg czy góra – dół?

  • Beza włoska, szwajcarska i francuska, jaka jest różnica?

 

Przepisy na szkoleniu skomponowano tak, aby każdy rodzaj bezy był przez uczestników wykonany. To co? Dołączysz do nas?

- ROLADA BEZOWA z kremem porzeczkowym i czekoladą

- BEZA SZWAJCARSKA: Lizaki bezowe

- BEZA FRANCUSKA: Pavlova z kremem infuzowanym kawą z owocami

- BEZA WŁOSKA: Tartaletki z kremem cytrynowym, bezą włoską i dekoracją z żółtego tiulu

Na warsztatach będziemy pracować w 3-osobowych grupch. W czasie warsztatów będziecie mogli skosztować wszystkich dań z menu warsztatowego. W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 210 zł/os

Czas trwania: 5-6 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadząca : Domowe Wypieki Justyna Pszczółka Oślizło i Dorota Pszczółka Habdas

Data: 17.04.2021 r. 10.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wybranej przez siebie wartości 200 zł, 210 zł lub 225 zł który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu na wybraną kwotę oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

Zapisz się na warsztaty

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

Imię i Nazwisko uczestnika:
e-mail do kontaktu:
nr telefonu do kontaktu:
Ilość osób: