Zapraszamy Cię na merytoryczny warsztat z bezy. W trakcie warsztatów odpowiemy na wiele pytań m.in.:
-
Dlaczego białka się ubijają? Jakie procesy w tym czasie zachodzą?
-
Jaką rolę w bezie pełni cukier? Czy jego ilość ma znaczenie?
-
Jaką rolę w bezie pełni skrobia?
-
Mąka ziemniaczana czy mąka kukurydziana? Która lepiej sprawdzi się w bezie?
-
Czy temperatura ubijanych białek ma znaczenie?
-
Jaka powinna być odpowiednia temperatura suszenia bezy?
-
Jaka funkcja suszenia bezy jest odpowiednia – funkcja termoobieg czy góra – dół?
-
Beza włoska, szwajcarska i francuska, jaka jest różnica?
Przepisy na szkoleniu skomponowano tak, aby każdy rodzaj bezy był przez uczestników wykonany. To co? Dołączysz do nas?
Na warsztatach będziemy pracować w 3-osobowych grupch. W czasie warsztatów będziecie mogli skosztować wszystkich dań z menu warsztatowego. W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)
Bon podarunkowy
Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wartości 230 zł, który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)
Zapisz się na warsztaty
Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności