Zapraszamy na warsztaty kuchni azjatyckiej, które poprowadzi dla Was Aleksander Majewski znany jak Brudnopis Chef. Kucharzy z wieloletnim i międzynarodowym doświadczeniem. Autor menu wielu restauracji w Polsce, oraz za granicą. Obecnie Kreatywny Szef Kuchni w „Sakana Sushi Bar” i „Lulu Bar”, Właściciel „BaliBali bistro” i „Chińczyk bistro” w Warszawie. Podczas warsztatów będziecie mieli możliwość poznania kultury i historii danego regionu, a także poznać różnice pomiędzy różnymi stylami gotowania. Nauczycie się, jak odpowiednio zestawiać smaki i aromaty, aby stworzyć danie, które będzie idealnie zbalansowane. Nasze warsztaty to nie tylko wspaniała okazja do nauczenia się nowych umiejętności kulinarne, ale również do poznania nowych ludzi i dzielenia się swoją pasją do gotowania.
Na warsztacie przygotujecie i skosztujecie wszystkich dań z menu. W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)
Bon podarunkowy
Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów kwotowy Voucher upominkowy. Do wyboru : 300 zł, 350 zł, 400 zł. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu. Voucher możesz zamówić mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)
ZAPISZ SIĘ
Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności