s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Chleb na naturalnym zakwasie

Na warsztacie, odkryjemy przed Wami tajniki dobrego chleba, opowiemy trochę o historii, technikach jego wytwarzania i wypiekania, o tym jak rozpoznać wysoką jakość pieczywa. Pokażemy składniki, podzielimy się zakwasem, nauczymy Was piec chleb w domowych warunkach. Każdy uczestnik warsztatu upiecze swój własny chleb, który po warsztacie zabierze do domu. Jeśli nie pieczesz chleba, nauczysz się robić to dobrze, jeśli pieczesz – w przyszłości unikniesz błędów i będziesz robić to lepiej.

- Chleb 100% żytni na zakwasie

- Chleb pszenno-żytni na zakwasie z siemieniem lnianym

- Chleb pszenno-żytni z dodatkiem drożdży

- Ekspresowe bułki na drożdżach

- Chałka

- Domowe masło pietruszkowe

- Paprykarz jaglany

- Pasta z czerwonej fasoli i suszonych pomidorów

Warsztat zakończymy wspólną degustacją przygotowanych wypieków. W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 200 zł/os

Czas trwania: 4 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadzący: Iwona Orzechowska-Zeidler

Data: 05.10.2021 godz. 17.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wartości 230 zł, który można wykorzystać na warsztaty organizowane w FUDIO. Voucher jest ważny 12 misięce od daty zakupu.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

ZAPISZ SIĘ

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: