Na warsztatach weźmiemy pod lupę ciasto parzone, które posłuży nam jako baza do stworzenia wyjątkowych deserów. Jak zrobić idealnego eklera? Co się dzieje z ciastem w trakcie pieczenia? Dlaczego masło jest tak ważne przy cieście parzonym? Na te i inne pytania poznasz odpowiedź na warsztacie z ciasta parzonego! Uczestnicy będą pracować w max. 3 osobowych grupach. Na warsztacie przygotujemy od podstaw:
Na warsztatach będziemy pracować w grupch. W czasie warsztatów będziecie mogli skosztować wszystkich dań z menu warsztatowego. W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)
Bon podarunkowy
Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wybranej przez siebie wartości 200 zł, 210 zł lub 225 zł który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu na wybraną kwotę oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)
ZAPISZ SIĘ
Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności