s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Eklery & Ptysie

Na warsztatach weźmiemy pod lupę ciasto parzone, które posłuży nam jako baza do stworzenia wyjątkowych deserów. Jak zrobić idealnego eklera? Co się dzieje z ciastem w trakcie pieczenia? Dlaczego masło jest tak ważne przy cieście parzonym? Na te i inne pytania poznasz odpowiedź na warsztacie z ciasta parzonego! Uczestnicy będą pracować w max. 3 osobowych grupach. Na warsztacie przygotujemy od podstaw:

- Eklery z kruszonką z kremem karmelowym i malinową wkładką.

- Eklery z kremem pistacjowym i porzeczkowo-różanym curdem

- Eklery cytrynowe z bezą włoską

- Ptysie z owocową pianką

- Ptysie z kremem pralinowym i karmelizowanymi bananami

Na warsztatach będziemy pracować w grupch. W czasie warsztatów będziecie mogli skosztować wszystkich dań z menu warsztatowego. W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 250 zł/os

Czas trwania: 5 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadząca : Domowe Wypieki Justyna Pszczółka Oślizło i Dorota Pszczółka Habdas

Data: 12.03.2022 godz. 10.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wybranej przez siebie wartości 200 zł, 210 zł lub 225 zł który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu na wybraną kwotę oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

ZAPISZ SIĘ

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: