s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Do słoików na zimę

Dżem session – zapraszamy na mega dżemowanie. Wspólnie przygotujemy kilka mocno sezonowych przetworów, zamkniemy lato w słoki, żeby późną zimą cieszyć się jego smakiem przywołując na myśl błogie wakacyjne lenistwo. Wszystkie przetwory zabierzecie do domu, ale przygoujemy dla Was poczęstunek na bazie przetworów z menu warsztatowego.

Przygotujemy:

- Król sosów pomidorowych, do pizzy, makaronu na zupę - absolutny ``must have`` w spiżarni

- Konfitura z pomidorków koktajlowych aromatyzowana wanilią - idealna do deski serów

- Konfitura z czerwonej cebuli - doskonała do pasztetów i serów

- Dżem dyniowy - bardzo uniwersalny produkt, łączy się z daniami na słodko i słono zarazem

- Jabłka z czerwonym pieprzem i rozmarynem - doskonałe do naleśników, owsianki i czego tylko zechcecie

Spotkanie zakończymy degustacją wspólnie przygotowanych potraw w formie kolacji . W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 150 zł/os

Czas trwania: 3-4 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadzący Anna Petryna

Data: 25.09.2019 r. gdz. 17.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wartości 179 zł, który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu na wybraną kwotę oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

Zapisz się na warsztaty

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: