s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Idealnie kruche

Jak zrobić naprawdę delikane i kruche ciasto, jaka jest różnica między pâte à pâte, pâte sucrée oraz pâte sablée, jakiej użyć mąki, jak wałkować, jak upiec ciasto na pusto, oraz wiele innych aspektów tego maślanego ciasta o tak szerokim zastosowaniu.

 

Przygotujemy:

Tarta z jabłkami i kremem migdałowym

Tartaletki z cytrynowe z kremem chantilly

Czekoladowa tarta z solonym karmelem

Tarta z kaszanką i gruszką

Tarta z karmelizowaną czerwoną cebulą

Spotkanie zakończymy degustacją wspólnie przygotowanych potraw w formie kolacji . W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 150 zł/os

Czas trwania: 3-4 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadzący Anna Petryna

Data: 17.05..2019 r.

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wartości 179 zł, który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu na wybraną kwotę oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

Zapisz się na warsztaty

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

Imię i Nazwisko uczestnika:
e-mail do kontaktu:
nr telefonu do kontaktu:
Ilość osób: