s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Jesień z jabłkami

Pod względem jabłkowym Polska jest wyjątkowa. Trudno szukać innego kraju gdzie na bazarze można znaleźdź aż tyle odmian jabłek. Czerpmy z tego i cieszmy się jabłkami od rana do wieczora, gdyż ich zastosowanie jest bardzo uniwersalne. Można je jadać surowe, używać w ciastkach, ciastach i deserach, dżemach i pikantnych potrawach. Zapraszamy do naszego „sadu” na warsztaty:

 

Przygotujemy:

- Chrupiące ciastka francuskie z farszem z jabłek, bekonu i karmelizowanej cebuli podane z camembertem pieczonym w calvadosie

- Polędwica wieprzowa z cydrem i karmelizowanymi jabłaki

- Pâté z kurzej wątrówki z jabłkiem

- Pieczone jabłka ze słodkim sosem beszamelowym i płatkami róży

Spotkanie zakończymy degustacją wspólnie przygotowanych potraw w formie kolacji . W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 179 zł/os

Czas trwania: 3-4 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadzący Anna Petryna

Data: 12.10.2019 r. gdz. 10.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wartości 179 zł, który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO.Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu na wybraną kwotę oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:Apetyt na Polskę Anna Petryna40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

Zapisz się na warsztaty

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

Imię i Nazwisko uczestnika:
e-mail do kontaktu:
nr telefonu do kontaktu:
Ilość osób: