s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Klasyczna Wielkanoc z Fudio

Zapraszamy na warsztaty wielkanocne, na których pokażemy Wam jak przygotować niektóre klasyki stołu wielkanocnego, pojawi się między innymi pasztet drobiowy, żur na domowym zakwasie, ciekawie faszerowane jaja z doskonałym sosem wielkanocnym i tatarskim, przygotujemy własny zakwas na żur (który zabierzecie do domu) i domowy majonez, a na koniec studio wypełni się zapachem drożdżowej baby.

 

Przygotujemy:

Aksamitny pasztet z kurzej wątróbki z tymiankową konfiturą z czerwonej cebuli podane z chałką

Faszerowane jaja z sosem wielkanocnym, domowym majonezem i sosem tatarskim

Żurek staropolski z przepiórczymi jajami

Zakwas na żur

Baba staropolska

Spotkanie zakończymy degustacją wspólnie przygotowanych potraw w formie kolacji . W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 150 zł/os

Czas trwania: 3-4 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadzący Anna Petryna

Data: 10.04.2019 r.

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wartości 179 zł, który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu na wybraną kwotę oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

Zapisz się na warsztaty

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

Imię i Nazwisko uczestnika:
e-mail do kontaktu:
nr telefonu do kontaktu:
Ilość osób: