s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Kuchnia indyjska

Kuchnia indyjska powraca do FUDIO z nowym menu. Jak już wiecie jest to bardzo różnorodna kuchnia i każdy szukający nowych, ciekawych smaków znajdzie coś dla siebie. Indie to prawdziwa kopalnia cennych, wartościowych przepisów dla osób niejedzących mięsa i z pewnością nie znajdziemy nigdzie na świecie takiego bogactwa potraw wykorzystujących produkty wegańskie i wegetariańskie. Tym razem Tapi przeniesie Was w świat smaków Indii w wersji wegańskiej..

- ● Punjabi kadhi- jogurtowe curry z dodatkiem pakorek z mąki z cieciorki (najsłynniejsze danie z Punjabu)

- Cukinia curry z kalkuty czyli najsłynniejsze danie z Bengalu

- Nauka gotowania ryżu basmati

- ● Dahi aloo curry czyli pikantne jogurtowe curry z ziemniakami (najsłynniejsze danie z Rajasthanu)

- Sabudana khichdi czyli pikantna przekąska z Tapioki prosto z Gujratu

Na warsztatach będziemy pracować w grupch. W czasie warsztatów będziecie mogli skosztować wszystkich dań z menu warsztatowego. W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 300 zł/os

Czas trwania: 4-5 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadząca : Tapinder Sharma

Data: 18.05.2024 godz.11.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów kwotowy Voucher upominkowy. Do wyboru : 300 zł, 350 zł, 400 zł. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu. Voucher możesz zamówić mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

ZAPISZ SIĘ

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: