s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Kuchnia indyjska

Kuchnia indyjska powraca do FUDIO. Jak już wiecie jest to bardzo różnorodna kuchnia i każdy szukajacy nowych, ciekawych smaków znajdzie coś dla siebie. Indie to prawdziwa kopalnia cennych, wartościowych przepisów dla osób niejedzących mięsa i z pewnością nie znajdziemy nigdzie na świecie takiego bogactwa potraw wykorzystujących produkty wegańskie i wegetariańskie. Tym razem na  warsztatach przygotujemy dania restauracyjne, które z pewnością nie raz jedliście odwiedzając indyjskie restauracje, u nas nauczycie się jak je przygotować w domu.

- Przygotowanie słynnego, indyjskiego sera PANEER

- ONION BHAJI – czyli placuszki cebulowe

- DAL MAKHANI- Czarna soczewica w sosie śmietanowym

- KADAI PANEER – serek indyjski PANEER z warzywami w sosie curry

- VEG PULAO – ryż basmati z warzywami

Na warsztatach będziemy pracować w grupch. W czasie warsztatów będziecie mogli skosztować wszystkich dań z menu warsztatowego. W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 225 zł/os

Czas trwania: 4-5 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadząca : Tapinder Sharma

Data: 29.10. 2021 godz. 17.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wartości 230 zł, który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

ZAPISZ SIĘ

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: