s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Kuchnia meksykańska

Julia i Nikodem nauczą Was także jak przygotowywać tortille pszenne i tortille z mąki kukurydzianej (bezglutenowe), podstawowy składnik kuchni meksykańskiej. Oprócz tego przygotujemy salsę verde y salsę roja, które mogą być dodawane absolutnie do wszystkiego. Na bazie uprzednio stworzonych sosów i tortilli będziemy mogli zasmakować dobrze wszystkim znanych dań kuchni meksykańskiej, takich jak tacos, rollitos de surimi, quesadillas czy sincronizadas.

 

- Przygotowywanie tortill pszenne i kukurydziane

- Salsa z zielonych pomidorów i salsa roja z pomidorów i chipotle

- Sincronizada – tortilla z serem i szynką

- Rollitos de surimi rulon z surimi i serkiem kremowym z chipotle w sosie fasolowym

- Arroz con leche

W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 300 zł/os

Czas trwania: 4 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadząca : Maria Julia Barboza de Sztyler oraz Nikodem Sztyler-Barboza

Data: 07.06.2024 godz. 17.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów kwotowy Voucher upominkowy. Do wyboru : 300 zł, 350 zł, 400 zł. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu. Voucher możesz zamówić mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

ZAPISZ SIĘ

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: