
Uwielbiasz sałatki ale w ich przygotowaniu wpadłaś w rutynę i monotonię? Zapraszamy na warsztat z przepisami Yotama Ottolenghi, podczas którego nauczysz się :
4 zaskakujących smakiem dressingów na bazie m.in tofu, migdałów, harrisy czy żurawiny.
3 marynat i sposobów obróbki warzyw z poszanowaniem ich struktury i smaku.
4 chrupiących dodatków w tym słodko-słonych orzechów Zata’r, domowej szalotki, czy sekretnej receptury Dukkah. Wędzenia sera i piklowania warzyw. Stworzymy wspólnie 6 dań złożonych z zaskakujących warstw smaku. Znajomość elementów tych potraw umożliwi Wam niekończące się wariacje i zabawy w kuchni. Przygotujemy:
Na warsztatach będziemy pracować w grupch. W czasie warsztatów będziecie mogli skosztować wszystkich dań z menu warsztatowego. W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)
Bon podarunkowy
Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów kwotowy Voucher upominkowy. Do wyboru : 300 zł, 350 zł, 400 zł. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu. Voucher możesz zamówić mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

ZAPISZ SIĘ
Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności