s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Kuchnie hiszpańska – Tapas

Zapraszamy na warsztaty kuchni hiszpańskiej, które poprowadzi dla Was Miłosz Cichoń – kucharz, samouk i pasjonat od 2012 roku w warszawskiej gastronomii. Od początku jego ścieżka zawodowa związana była z kuchnią hiszpańską w takich lokalach jak Złoto Hiszpanii, Ole, czy Sobremesa Tapas Bar, gdzie pełnił stanowisko Executive Chef’a. Wielbiciel livecookingów i pokazów gastronomicznych, świetnie odnajdujący się w bezpośrednim kontakcie i interakcji z gośćmi. Założyciel własnego, prywatnego projektu gastronomicznego- Creative Cuisine. Miłosz jest miłośnikiem ryb, owoców morza, produktów z półwyspu iberyjskiego i kuchni opierającej się na niestandardowych i zaskakujących połączeniach. Jego ulubiona forma serwowania posiłku to tapas- hiszpańska koncepcja przystawek i talerzyków do podziału, o czym z pewnością będziecie mieli Państwo okazję się przekonać próbując jego kuchni. Kucharz niezwykle kreatywny i otwarty na nowe smaki, dlatego łatwo będzie z nim stworzyć najbardziej satysfakcjonujące dla Państwa menu. Uwielbia pracować na ciekawych i wyjątkowych jakościowo produktach. Ceni sobie świadomych odbiorców, niebojących się nowych, nietuzinkowych smaków. Zapraszamy do baru tapas!

- Sos aioli- domowy hiszpański majonez z czosnkiem

- Hiszpańskie papryczki Pimientos de Padron smażone na oliwie z wędzoną solą

- Krewetki smażone na oliwie z czosnkiem, chilli i wędzoną papryką

- Chorizo z czosnkiem duszone w cydrze

-Crema Catalana- hiszpański krem kataloński z cytrusami i karmelizowanym cukrem

Na warsztatach będziemy pracować w grupch lub parach. W czasie warsztatów będziecie mogli skosztować wszystkich dań z menu warsztatowego. W czasie warsztatów serwujemy naszym Gościom zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada, wino do degustacji)

Cena 250 zł/os

Czas trwania: 4-5 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadząca : Miłosz Cichoń Creative Cuisine

Data: 17.02.2023 godz. 17.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy w kwocie 250 zł na warsztaty z cyklu kuchnie świata, lub 300 zł na warsztaty cukiernicze. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu. Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

ZAPISZ SIĘ

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: