s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Mięso i podroby

„Jestem świadomym mięsożercą. (…) dlatego uważam, że mięso należy jeść z umiarem. Ono wymaga szacunku i odświętnego traktowania. Nie ograniczajmy się tylko do schabowego i polędwicy, mamy jeszcze wątróbkę z jabłkami i majerankiem, kaszankę, duszone żołądki czy grillowane serca – to są prawdziwe rarytasy. (…) Myślę, że monotonia jedzenia wynika z naszej niewiedzy, jak wykorzystać mniej popularne części zwierzęcia” Suwała.  Dlatego na dobry początek zapraszamy Was na warsztaty kulinarne z Pawłem Zasławskim szefem kuchni „Monka” w Toruniu, który zaprzyjaźni Was nie tylko z tzw. „piątą ćwiartką”

- Tatar siekany z polędwicy wołowej z konfitowanym żółtkiem i oliwą szczypiorkową

- Żołądki gęsie/kacze z konfiturą z rabarbaru, domowym majonezem i chipsami z pieczarek

- Wolno gotowana polędwiczka wieprzowa w boczku z kopytkami, różnymi teksturami brokułu i marynowanym selerem naciowym

- Mus z drobiowej wątróbki na maślanej chałce z piklowanymi rodzynkami i prażonym słonecznikiem

- Aromatyzowany szpik wołowy

Na warsztatach będziemy pracować w grupch lub parach. W czasie warsztatów będziecie mogli skosztować wszystkich dań z menu warsztatowego. W czasie warsztatów serwujemy naszym Gościom zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada, wino do degustacji)

Cena 300 zł/os

Czas trwania: 4-5 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadząca : Paweł Zasławski

Data: 30.06.2023 godz. 17.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy w kwocie 300 zł na warsztaty z cyklu kuchnie świata, lub 350 zł na warsztaty cukiernicze. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu. Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

ZAPISZ SIĘ

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: