Historia pizzy zaczyna się w starożytności, kiedy to różne
starożytne kultury przygotoywały proste podpłomyki z kilkoma
dodatkami.
Prekursorem pizzy była prawdopodobnie focaccia, podpłomyk
znany Rzymianom jako „panis focacius”, do którego następnie
dorzucano dodatki. Nowoczesna pizza wyewoluowała z tego typu
dań na płaskie pieczywo w Neapolu we Włoszech w XVIII lub na
początku XIX wieku.
W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)
Bon podarunkowy
Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy w kwocie 300 zł na dowolne warsztaty kulinarne (kuchnie świata, piekarnicze) lub w kwocie 350 zł na warsztaty cukiernicze.. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)
ZAPISZ SIĘ
Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności