s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Serniki delux

Krakowski, królewski, nowojorski, baskijski, na zimno, wegański, z dodatkami lub bez – jest ich od groma. Serniki darzymy ogromną miłością, goszczą na naszych stołach z reguły w okresach świątecznych, każdy z pewnością nie raz już przygotowywał to ciasto nie tylko na świąteczne stoły, ale też z pewnością wielu z nas spotkało się z kłopotami w czasie jego wypieku – za suchy, za płynny, za niski, popękany, przypalony itp, itd. Jak temu zaradzić? Jakie są rodzaje serników? Jak stworzyć kremową konsystencję, która zachwyci gości? Na te i inne pytania postaramy się znaleźć odpowiedź w czasie warsztatów sernikowych, na które gorąco zapraszamy.

- Sernik baskijski - doskonałość sama w sobie

- Sernik speculos

- Sernik pistacjowy z ganachem pistacjowo/różany

- Nowojorski sernik na podwójnie czekoladowym spodzie

- Sernik mango/marakuja/kolendra na zimno

W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 300 zł/os

Czas trwania: 5 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadzące : Anna Petryna

Data: 18.03.2023 godz 10.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy w kwocie 250 zł na dowolne warsztaty kulinarne (kuchnie świata, piekarnicze) lub w kwocie 300 zł na warsztaty cukiernicze.. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

ZAPISZ SIĘ

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: