s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Słodki Stół

Zapraszamy na warsztaty cukiernicze z Joanną Banad, dietetykiem z wykształcenia, cukiernikiem z miłości. Asia w fantazyjny sposób łączy  tradycję z nowoczesnością, w swojej pracowni kreuję niebanalne torty i słodycze na niebanalne okazje, opowiada słodkie historie, oraz tłumaczy  dlaczego masło MUSI być zimne i dlaczego warto mieć wagę kuchenną. Dajcie się porwać Asi do słodkiego świata cukiernictwa. Tym razem Asie przygotuje z Wami ciekawe propozycje na świąteczny stół.

- Eklery z kremem mango-marakuja

- Mini serniczki nowojorskie

- Babeczki z kremem sernikowym

- Deserki - pistacjowa kruszonka, krem limonkowy, beza truskawkowa

W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 350 zł/os

Czas trwania: 6 h

Grupa maksymalnie 16 osób

Prowadząca : Joanna Banad

Data: 11.05.2024 r godz. 11.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów kwotowy Voucher upominkowy. Do wyboru : 300 zł, 350 zł, 400 zł. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu. Voucher możesz zamówić mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

ZAPISZ SIĘ

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: