KwiecieńKwi 10 2019 17:00 - 21:00 Europe/Warsaw
Zapraszamy na warsztaty wielkanocne, na których pokażemy Wam jak przygotować niektóre klasyki stołu wielkanocnego, pojawi się między innymi pasztet drobiowy, żur na domowym zakwasie, ciekawie faszerowane jaja z doskonałym sosem wielkanocnym i tatarskim, przygotujemy własny zakwas na żur (który zabierzecie do domu) i domowy majonez, a na koniec studio wypełni się zapachem drożdżowej baby.
Aksamitny pasztet z kurzej wątróbki z tymiankową konfiturą z czerwonej cebuli podane z chałką
Faszerowane jaja z sosem wielkanocnym, domowym majonezem i sosem tatarskim
Żurek staropolski z przepiórczymi jajami
Zakwas na żur
Baba staropolska
Termin: 10.04.2019 r.
Godzina: 17.00
Cena: 150 zł/os.
Czas: 3-4 h
Prowadzący: Anna Petryna
Event expired
Event is in progress
Schedule
Guests
Attendance
Forecast
Comments
Weather data is currently not available for this location
Weather Report
Dzisiaj stec_replace_today_date
stec_replace_current_summary_text
stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units
Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction
Humidity stec_replace_current_humidity %
Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units
Forecast
Date
Weather
Temp
stec_replace_date
stec_replace_icon_divstec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units
Next 24 Hours
Powered by Forecast.io