s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c
12Jun

Ciasto parzone

CzerwiecCze 12 2021 10:00 - 15:00 Europe/Warsaw

Reminder
Reminder
Close
Kopia kuchnia azjatycka

Na warsztatach weźmiemy pod lupę ciasto parzone, które posłuży nam jako baza do stworzenia wyjątkowych deserów. Jak zrobić idealnego ptysia? Co się dzieje z ciastem w trakcie pieczenia? Dlaczego masło jest tak ważne przy cieście parzonym? Na te i inne pytania poznasz odpowiedź na warsztacie z ciasta parzonego! Uczestnicy będą pracować w max. 3 osobowych grupach. Na warsztacie przygotujemy od podstaw:

- Choux au craquelin, czyli ptysie z kruszonką z kremem malinowym i karmelem z dekoracją z temperowanej czekolady.

- Eklery z kremem pistacjowym i truskawkami.

- Mini Paris Brest z chrupiącymi płatkami migdałów i kremem pralinowym.

- Tartaletki z groszkiem ptysiowym, ananasowym curdem, kremem mouselline, orzechową kruszonką i kwiatami

- Czekoladowa karpatka z owocami leśnymi

Termin: 12.06.2021 r.

Godzina: 10.00

Cena: 225 zł/os.

Czas: 6 h

Prowadzący: Domowe Wypieki Justyna Pszczółka Oślizło i Dorota Pszczółka Habdas

Umów się

Event expired

Event is in progress

Import to Google Calendar
  • Schedule

  • Guests

  • Attendance

  • Forecast

  • Comments

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Dzisiaj stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io