MajMaj 17 2019 17:00 - 21:00 Europe/Warsaw
Jak zrobić naprawdę delikane i kruche ciasto, jaka jest różnica między pâte à pâte, pâte sucrée oraz pâte sablée, jakiej użyć mąki, jak wałkować, jak upiec ciasto na pusto, oraz wiele innych aspektów tego maślanego ciasta o tak szerokim zastosowaniu.
Tarta z jabłkami i kremem migdałowym
Tartaletki z cytrynowe z kremem chantilly
Czekoladowa tarta z solonym karmelem
Tarta z kaszanką i gruszką
Tarta z karmelizowaną czerwoną cebulą
Termin: 11.04.2019 r.
Godzina: 17.00
Cena: 150 zł/os.
Czas: 3-4 h
Prowadzący: Anna Petryna
Event expired
Event is in progress
Schedule
Guests
Attendance
Forecast
Comments
Weather data is currently not available for this location
Weather Report
Dzisiaj stec_replace_today_date
stec_replace_current_summary_text
stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units
Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction
Humidity stec_replace_current_humidity %
Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units
Forecast
Date
Weather
Temp
stec_replace_date
stec_replace_icon_divstec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units
Next 24 Hours
Powered by Forecast.io