s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Strączki w kuchni

Rośliny strączkowe są lepsze niż myślisz, już 150 g ugotowanych nasion soi, fasoli bądź soczewicy może zastąpić dzienną porcję mięsa. Strączki obfitują w błonnik, witaminy a przede wszystkim zawierają mnóstwo białka. Odpowiednio przygotowane strączki są przepyszne. Zacznijcie z nami tą kulinarną przygodę, podpowiemy jak gotować warzywa strączkowe, z czym podawać, jak przechowywać, zaskoczymy Was zastosowaniem strączków w kuchni, jedzmy je bo naprawdę warto.

Przygotujemy:

- Pasztet z fasoli i chutney jabłkowy

- Falafel z bobu z domową pitą

- Fasolka z sałatki szparagowej z grzybami i boczkiem

- Hummus w trzech odsłonach

- Brownie z czerwonej fasoli

Spotkanie zakończymy degustacją wspólnie przygotowanych potraw w formie kolacji . W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 179 zł/os

Czas trwania: 3-4 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadzący Anna Petryna

Data: 25.07.2019 r.

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wartości 179 zł, który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu na wybraną kwotę oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

Zapisz się na warsztaty

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: