s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Tort – podstawy

Zapraszamy na warsztaty cukiernicze z Joanną Banad, dietetykiem z wykształcenia, cukiernikiem z miłości. Asia w fantazyjny sposób łączy  tradycję z nowoczesnością, w swojej pracowni kreuję niebanalne torty i słodycze na niebanalne okazje, opowiada słodkie historie, oraz tłumaczy  dlaczego masło MUSI być zimne i dlaczego warto mieć wagę kuchenną. Dajcie się porwać Asi do słodkiego świata cukiernictwa.

- Wstęp teoretyczny - najlepsze biszkopty, kremy i kompozycja smaków. Barwniki spożywcze - jak z nich korzystać i ile kupić na początek? Praca z kwiatami - jak je odpowiednio zabezpieczyć? Jadalne tiule - nowe wykorzystanie papieru ryżowego i waflowego. Planowanie tortu - budowanie moodboardu i dobieranie kolorów i elementów.

- Część praktyczna 1. Składanie tortu w rancie - Jasny biszkopt - 2. Smak: krem śmietankowy, chrupka ze strzelającym cukrem, konfitura malinowa, słony karmel 3. Dekoracja: tynkowanie idealnym, stabilnym tynkiem, dekorowanie kwiatami, tiulami, dekoracje z kremu.

W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 250 zł/os

Czas trwania: 6 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadząca : Joanna Banad

Data: 12.06.2022 godz. 10.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wartości 230 zł, który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

ZAPISZ SIĘ

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: