s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Warsztaty – piekarnia

Któż go nie kocha? Wielki, rumiany z chrupiąca skórką i obowiązkowo na zakwasie. Jeśli macie ochotę zaskoczyć domowników własnoręcznie wypieczonymi bochenkami chleba, które będą znikać w oka mgnieniu ze stołu to zapraszamy na wyjątkowe warsztaty z naszym ekspertem w tej dziedzinie bloggerką kulinarną „Smakowitego Bloga Kulinarnego” – Iwoną Orzechowską-Zeidler, która odkryje przed Wami tajniki wypieku domowego chleba na zakwasie. Na zakończenie warsztatu każdy uczestnik otrzyma aktywny zakwas oraz koszyk do wypieku chleba.

Menu:

Chleb żytni na zakwasie

Chleb pszenno-żytni na zakwasie

Chleb cebulowy na drożdżach

Kolorowe bułeczki drożdżowe

Chałka

Pate z kurzych wątróbek

Hummus z pieczonej papryki

Twarożek z cream fraiche

Pasta z pieczonej papryki i marchewki

Spotkanie zakończymy degustacją wspólnie przygotowanych potraw w czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 150 zł/os

Czas trwania: 3-4 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadzący Iwona Orzechowska-Zeidler

Data: 23.03.2019 r.

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wartości 50, 100, 150, 200 lub 250 zł, który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO prowadzone przez właściciela - Anna Petryna.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu na wybraną kwotę oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

Zapisz się na warsztaty

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

Imię i Nazwisko uczestnika:
e-mail do kontaktu:
nr telefonu do kontaktu:
Ilość osób: