s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Warsztaty z Gwiazdą – „Od biszkoptu do tortu”

Pierwsze spotkanie pdt. ” Warsztat z gwiazdą” otwiera cykl spotkań kulinarnych w Fudio, na które zapraszamy znawców danego tematu. Na pierwsze spotkanie zaprosiliśmy znanne z popularnego programu kulinernego „Bake-off ale ciacho” oraz „Słodka kuchnia Pszczółek” siostry i współautorki bloga kulinarnego „Domowe wypieki Justyny i Doroty”. Dziewczyny wprowadzą Was w tajniki idealnego tortu,zacznijmy wiec od początku:

Przygotujemy:

- Podstawowy przepis na biszkopt

- Domowa konfitura owocowa

- Krem czekoladowy i śmietankowy

- Krem maślany

-Technika składania tortu i dekoracja z żywych kwiatów

W zależności od ilości zgłoszeń będziemy pracować w parach lub pojedyńczo. Każdy uczestnik zabierze do domu swój wypiek. W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 199 zł/os

Czas trwania: 3-4 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadzące : Dorota i Justyna uczestniczki `` Bake-off ale ciacho``, ``Słodka kuchnia Pszczółek`` i współautorki bloga kulinarnego ``Domowe wypieki Justyny i Doroty``

Data: 16.11. 2019 r. 10.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wartości 179 zł, który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu na wybraną kwotę oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

Zapisz się na warsztaty

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: