s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Warsztaty z Szefem – wołowina

„Robienie steków można porównać do jazdy po torze wyścigowym. Najpierw musisz sie jak najszybciej rozpędzić (smażenie), potem zdejmujesz nogę z gazu i wchodzisz w zakręt (piekarnik), poruszasz się bezwładnie, nic nie możesz zrobić i czekasz na okazje, żeby nacisnąć na hamulec. Hamujesz tak, aby się zatrzymać w odpowiednim miejscu (stopień wysmażenia)…” Paweł Suwała. Nic dodać, nic ująć, to będzie prawdziwa uczta dla fanów wołowiny.

- Tatar siekany z polędwicy wołowej z konfitowanym żółtkiem i oliwą szczypiorkową

- Tatar mielony z rostbefu z ogórkiem i szalotką

- Smażona polędwica wołowa z chipsami z pieczarek i puszystym masłem o smaku wędzonej papryki

- Stek z antrykotu z pieczonymi warzywami korzeniowymi i puree z selera z truflą

- Stek z rostbefu z frytkami z batatów, chipsami z jarmużu, boczniakiem mikołajkowym i majonezem estragonowym

- Aromatyzowany szpik wołowy

Na warsztatach będziemy pracować w grupch lub parach. W czasie warsztatów będziecie mogli skosztować wszystkich dań z menu warsztatowego. W czasie warsztatów serwujemy naszym Gościom zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada, wino do degustacji)

Cena 250 zł/os

Czas trwania: 4-5 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadząca : Paweł Zasławski Szef kuchni MONKA w Toruniu

Data: 20.11.2021 godz. 17.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy w kwocie 230 zł który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

ZAPISZ SIĘ

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: