Zapraszamy na warsztaty kuchni autorskiej z finalistką słynnego programu kulinarnego Top Chef – Sandrą Kotowicz. Ambitna szefowa kuchni zaskakuje swoim nieszablonowym podejściem do gotowania, tworząc tym samych niesamowicie piękne i smaczne kompozycje na talerzach. Swoje pierwsze kulinarne szlify zdobywała w Belgii blisko 15 lat temu. Trzy lata później zamieszkała w Kopenhadze i gotowała w restauracji AoC (odznaczonej 2 gwiazdkami Michelin) oraz Geranium (The World’s 50 Best Restaurants). Następnie ponownie wróciła do Belgii i pracowała w Lepicerie du Cirque, która również została odznaczona jedną gwiazdką Michelin, a po roku została tam zastępcą Szefa Kuchni – mając niespełna 22 lata. Doświadczenie zawodowe zdobywała również w restauracji z francuską kuchnią – Centpourcent (1 gwiazdka Michelin). W 5 edycji Top Chef zostałam najmłodszą finalistką w historii i wygrałam staż w najlepszej restauracji na świecie- El Celler de Can Roca.
Na warsztacie przygotujecie i skosztujecie wszystkich dań z menu. W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)
Bon podarunkowy
Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów kwotowy Voucher upominkowy. Do wyboru : 300 zł, 350 zł, 400 zł. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu. Voucher możesz zamówić mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)
ZAPISZ SIĘ
Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności