Przywykliśmy myśleć, że pierogi to nasze narodowe dobro podczas gdy to jest dobro ogólnoświatowe, zabierzemy Was w podróż pierogiem po mapie. Odkryjemy tajniki włoskich ravioli, chińskich wontonów parowanych w bambusowym koszyku, smażonych indyjskich samosów z zielonym groszkiem, gruzińskich chinkali z ukrytym w swoim wnętrzu bulionem, tybetańskimi momo podanymi z chutneyem z mango żeby przekonać się, że nasze klasyczne, polskie są równie cudowne w smaku co te egzotyczne.
Przygotujemy:
Spotkanie zakończymy degustacją wspólnie przygotowanych potraw w formie kolacji . W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)
Bon podarunkowy
Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wartości 50, 100, 150, 200 lub 250 zł, który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu na wybraną kwotę oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)
Zapisz się na warsztaty
Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności