s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Warsztaty serowarskie

Gieno Mientkiewicz zainicjował się odrodzeniem serów zagrodowych, tworzył serowe festiwale w Grucznie i Sandomierzu, przez 3 lata prowadził serowy program „Przez dziurkę od sera” na kanale Kuchnia+

- Wspaniała i kreatywna zabawa w serowarstwo. Na początku robi się proste serki podpuszczkowe, które nie wymagają długiego dojrzewania. Ich odmienność i atrakcyjność tworzy się w ostatnim etapie.

- Można to uzyskać poprzez dodanie ziół czy przypraw już pod koniec formowania, ale jest też bardzo atrakcyjna metoda obkładania serków płatkami kwiatów, liśćmi (np. pokrzyw), czy mieszankami świeżych ziół.

- Przygotujemy również kilka potraw z wykorzystaniem serków

Na warsztatach będziemy pracować w grupch. W czasie warsztatów będziecie mogli skosztować wszystkich dań z menu warsztatowego. W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 250 zł/os

Czas trwania: 5 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadząca :Gieno Mientkiewicz

Data: 05.09.2022 godz. 17.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wartości 250 zł na dowolne warsztaty kulinarne (kuchnie świata, piekarnicze) lub w kwocie 300 zł ma warsztaty cukiernicze. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu. Voucher możesz zamówić mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

ZAPISZ SIĘ

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: