s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Patissiere pate decor

Nasze kolejne spotkanie z autorkami bloga kulinarnego o temetyce cukierniczej  „Domowe wypieki Justyny i Doroty” znanne rónież z popularnego programu kulinernego „Bake-off ale ciacho” oraz „Słodka kuchnia Pszczółek”. Tym razem dziewczyny wprowadzą Was w tajniki francuskiej techniki dekorowania „patissiere pate decor” wykorzystywaną do przygotowywania tortów o charakterystycznych kolorowych wzorach

Przygotujemy:

- Miętowy biszkopt

- Krem kokosowo-malinowy

- Dekoracja z temperowanej czekolady

Na warsztatach będziemy pracować w parach. Każdy uczestnik zabierze do domu część swojego wypieku. W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 199 zł/os

Czas trwania: 4-5 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadzące : Dorota i Justyna uczestniczki `` Bake-off ale ciacho``, ``Słodka kuchnia Pszczółek`` i współautorki bloga kulinarnego ``Domowe wypieki Justyny i Doroty``

Data: 26.09.2020 r. 10.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wybranej przez siebie wartości 200 zł, 210 zł lub 225 zł który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu na wybraną kwotę oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

Zapisz się na warsztaty

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: