s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Warsztaty z Szefem – ryby

„Polskie morze. Fale, gorący piasek, sosnowe lasy dające cień. Opalanie, orzeźwiające kąpiele, beztroska zabawa. Cudowen lenistwo. I wreszczie wieczorny posiłek. Wyobraźnia szaleje: pachnąca, delikatna, niewysuszona świeża ryba z kruchą panierką, odrobiną cytryny i masła…” Paweł Suwała. Ot, i co, takie oczywiste, a jednak nie takie proste – zapraszamy na warsztaty z ryb, po nich Wasze rybne dania już nigdy nie będą takie same.

- Smażona dorada z risotto, palonym masłem i prażonymi migdałami

- Pieczona makrela ze szpinakiem, pieczoną szalotką, chipsami ryżowymi i sosem veloute

- Łosoś w 48⁰C z różnymi teksturami kalafiora i musem z rodzynek

- Pstrąg pieczony w soli z winegretem ze szczypiorku

- Wywar rybny

Na warsztatach będziemy pracować w grupch lub parach. W czasie warsztatów będziecie mogli skosztować wszystkich dań z menu warsztatowego. W czasie warsztatów serwujemy naszym Gościom zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada, wino do degustacji)

Cena 250 zł/os

Czas trwania: 4-5 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadząca : Paweł Zasławski Szef kuchni MONKA w Toruniu

Data: 20.11.2021 godz. 10.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wartości 230 zł, który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

ZAPISZ SIĘ

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: