„Jestem świadomym mięsożercą. (…) dlatego uważam, że mięso należy jeść z umiarem. Ono wymaga szacunku i odświętnego traktowania. Nie ograniczajmy się tylko do schabowego i polędwicy, mamy jeszcze wątróbkę z jabłkami i majerankiem, kaszankę, duszone żołądki czy grillowane serca – to są prawdziwe rarytasy. (…) Myślę, że monotonia jedzenia wynika z naszej niewiedzy, jak wykorzystać mniej popularne części zwierzęcia” Suwała. Dlatego na dobry początek zapraszamy Was na warsztaty kulinarne z Pawłem Zasławskim, który odkryje przed Wami nie tylko tajemnice steków, ale wołowiny w całej okazałości.
Na warsztatach będziemy pracować w grupch lub parach. W czasie warsztatów będziecie mogli skosztować wszystkich dań z menu warsztatowego. W czasie warsztatów serwujemy naszym Gościom zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada, wino do degustacji)
Bon podarunkowy
Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów kwotowy Voucher upominkowy. Do wyboru : 300 zł, 350 zł, 400 zł. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu. Voucher możesz zamówić mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)
ZAPISZ SIĘ
Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności