s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Wszystko o rybach

Zapraszamy na warsztaty z ryb z naszym nowym Prowadzącym Bartłomiejem Pagaczem, właścicielem i szefem kuchni restauracji „Fatamorgana„ w Łodzi. Absolwent francuskiej szkoły Centre de Formation d’Apprentis Louis Prioux w Bar le Duc. Po 3 latach intensywnej nauki wrócił do Polski by zdobyte umiejętności przyłożyć na talerze w swojej restauracji, a wszystko to z dużym powodzeniem, gdyż restauracji po niecałym roku zdobywa wyróżnienie w w żółtym przewodniku gault&millau.

- Tatar z łososia, czerwona cebula z sumakiem, ogórek ze świeżą limonka i kolendrą, chips ryżowy

- Ceviche z dorady z mixem sałat i aromatyczną grzanką

- - Pikantna zupa rybna z fenkułem i pomidorami, grzanka z majonezem szafranowym

- Fish and chips , czyli dorsz w piwnym cieście, domowe frytki z pudrem z nori i czarnym sezamem, sos tatarski

Na warsztatach będziemy pracować w grupch. W czasie warsztatów będziecie mogli skosztować wszystkich dań z menu warsztatowego. W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 300 zł/os

Czas trwania: 4-5 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadząca : Bartłomiej Pagacz

Data: 10.05.2024 godz.17.00

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów kwotowy Voucher upominkowy. Do wyboru : 300 zł, 350 zł, 400 zł. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu. Voucher możesz zamówić mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

a

ZAPISZ SIĘ

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

    Imię i Nazwisko uczestnika:
    e-mail do kontaktu:
    nr telefonu do kontaktu:
    Ilość osób: