
Zapraszamy na warsztaty z ryb z naszym nowym Prowadzącym Bartłomiejem Pagaczem, właścicielem i szefem kuchni restauracji „Fatamorgana„ w Łodzi. Absolwent francuskiej szkoły Centre de Formation d’Apprentis Louis Prioux w Bar le Duc. Po 3 latach intensywnej nauki wrócił do Polski by zdobyte umiejętności przyłożyć na talerze w swojej restauracji, a wszystko to z dużym powodzeniem, gdyż restauracji po niecałym roku zdobywa wyróżnienie w w żółtym przewodniku gault&millau.
Na warsztatach będziemy pracować w grupch. W czasie warsztatów będziecie mogli skosztować wszystkich dań z menu warsztatowego. W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)
Bon podarunkowy
Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów kwotowy Voucher upominkowy. Do wyboru : 300 zł, 350 zł, 400 zł. Voucher jest ważny 12 miesięcy od daty zakupu. Voucher możesz zamówić mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

ZAPISZ SIĘ
Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności