MajMaj 08 2019 17:00 - 21:00 Europe/Warsaw
Marzysz o zaspokojeniu apatytu na "małe co nieco" bez wyrzutów sumienia? Szuasz pomysłów na pyszne desery i wypieki oparte o naturalne składniki, te warsztaty kulinarne są właśnie dla Ciebie. Przygotujemy bezglutenowe brownie, sernik zamienimy w jagielnik na bezglutenowym spodzie, a banoffee na spodzie daktylowym, bezy ukręcimy z aquafaby, a kulki mocy utoczymy z kokosu podpowiemy czym zastąpić biały cukier, jajka i białą mąkę
Brownie z fasoli
Orzechowy jagielnik z karmelem na bazglutenowym spodzie
Banoffee na daktylowym spodzie bez pieczenia
Wegańskie bezy z lemon curd
Kokosowo-orzechowe kulki mocy
Termin: 08.05.2019 r.
Godzina: 17.00
Cena: 160 zł/os.
Czas: 3-4 h
Prowadzący: Anna Petryna
Event expired
Event is in progress
Schedule
Guests
Attendance
Forecast
Comments
Weather data is currently not available for this location
Weather Report
Dzisiaj stec_replace_today_date
stec_replace_current_summary_text
stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units
Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction
Humidity stec_replace_current_humidity %
Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units
Forecast
Date
Weather
Temp
stec_replace_date
stec_replace_icon_divstec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units
Next 24 Hours
Powered by Forecast.io