17.02.2023 KUCHNIA HISZPAŃSKA - TAPAS
Zapraszamy na warsztaty kuchni hiszpańskiej, które poprowadzi dla Was Miłosz Cichoń - kucharz, samouk i pasjonat od 2012 roku w warszawskiej gastronomii. Od początku jego ścieżka zawodowa związana była z kuchnią hiszpańską w takich lokalach jak Złoto Hiszpanii, Ole, czy Sobremesa Tapas Bar, gdzie pełnił stanowisko Executive Chef'a. Wielbiciel livecookingów i pokazów gastronomicznych, świetnie odnajdujący się w bezpośrednim kontakcie i interakcji z gośćmi. Założyciel własnego, prywatnego projektu gastronomicznego- Creative Cuisine. Miłosz jest miłośnikiem ryb, owoców morza, produktów z półwyspu iberyjskiego i kuchni opierającej się na niestandardowych i zaskakujących połączeniach. Jego ulubiona forma serwowania posiłku to tapas- hiszpańska koncepcja przystawek i talerzyków do podziału, o czym z pewnością będziecie mieli Państwo okazję się przekonać próbując jego kuchni. Kucharz niezwykle kreatywny i otwarty na nowe smaki, dlatego łatwo będzie z nim stworzyć najbardziej satysfakcjonujące dla Państwa menu. Uwielbia pracować na ciekawych i wyjątkowych jakościowo produktach. Ceni sobie świadomych odbiorców, niebojących się nowych, nietuzinkowych smaków. Zapraszamy do baru tapas!